Bouwbegeleiding

De bouwbegeleiders van Domolusso nemen u alle zorgen uit handen en regelen daadwerkelijk alles! Van het ontwerpen van uw unieke villa, kantoor of winkel tot en met tuin- en interieurontwerp, van vergunning- en subsidieaanvraag tot de volledige begeleiding van uw droomproject en de complete inrichting ervan.


U heeft één aanspreekpunt: korte lijnen, snelle opvolging en een flexibele, anticiperende houding. Tijdens het volledige proces heeft Domolusso de touwtjes strak in handen: u heeft geen zorgen over de onderlinge afstemming tussen alle betrokken partijen en u krijgt de beste kwaliteit! U profiteert het sterkste van onze expertise wanneer wij vanaf de prille ideevorming deze voor u kunnen inzetten. Hoe beter de voorbereiding, hoe beter het resultaat. En daar gaat het om!


Het team van Domolusso staat garant voor een zorgeloze uitwerking van uw droomproject. Wij staan voor duidelijkheid, transparantie en discipline. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Met minder nemen wij geen genoegen! 

De bouwers van vandaag